Bradleyja Coopera upoznali smo kroz hit-serije „Seks i grad" te „Alias", ali zgodnog plavookog glumca, tek čeka prava slava - ona filmska. U hrvatska kina stiže 11.6. u sjajnoj komediji „Mamurluk". Ako volite zgodne dečke i bizarne filmske zaplete, ne propuštajte ni pod koju cijenu

bradley cooperViše nema dileme - Bradley Cooper novi je holivudski kuler, koji vješto balansira između visokobudžetnih produkcija i fora manjih projekata, koji su snimljeni s relativno ograničenim budžetom, ali se pokazuju kao uspješne i kreativne filmske poslastice.

Coopera smo upoznali u serijama „Seks i grad" te „Alias", a probojni nastup na veliko platno imao je u romantičnoj komediji „Njemu baš i nije stalo". Ima dobre predispozicije da upravo unutar tog filmskog žanra stekne slavu - zgodan, divnih plavih očiju, dobrih bicepsa i kvadricepsa, sjajan je komičar, a ne bi bilo fer kad bismo prešutjeli da ima „ono nešto"...

Ako je suhonjavi Hugh Grant bio kralj romantičnih komedija 90-ih, onda navijamo da Bradley zasjedne na njegovo mjesto krajem ovog desetljeća. 

Cooper u hrvatska kina stiže 11.6. u komediji „Mamurluk", redatelja Todda Philippsa, koji je inače specijaliziran za dobre komedije („Put do zrelosti", „Dani slave"). Početak „Mamurluka" čini se kao klišej - glavni lik uskoro se ženi za krasnu i voljenu dugogodišnju djevojku, ali prije toga, s nekolicinom ciničnih frendova, mora „odraditi" ludu momačku večer.

E sad, to bi bilo slično desecima holivudskih filmića na temu "što sve može poći krivo na momačkoj večeri", da Todd Phillips nije stvari dobro zapetljao i vješto (neočekivano) otpetljao. Sa zadovoljstvom zaključujemo da se film snimljen s relativno malim budžetom, pretvorio u ugodno iznenađenje. Što se Bradleyja tiče, on igra žučljivog srednjoškolskog profesora Phila, koji u cijelu priču unosi finu dozu „houseovskog" cinizma.

mamurlukOsim u „Mamurluku", mladog ćemo glumca uskoro moći gledati i u romantičnoj komediji „Sve o Steveu", uz kolegicu Sandru Bullock, a snima i film „Valentinovo" s plejadom holivudskih diva - Juliom Roberts, Jessicom Albom i Anne Hathaway. 

Hoće li mu koja od njih zavrtjeti glavom i u stvarnosti, vidjet ćemo... Cooper je trenutno single i oporavlja se od nedavnog razvoda od glumice Jennifer Esposito.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.