Eva Longoria jučer je zatražila razvod braka od supruga Tonyja Parkera, nakon što je na njegovom mobitelu pronašla na stotine lascivnih poruka druge žene. Eva je u potpunom šoku jer ju je suprug varao tijekom cijelog njihovog trogodišnjeg braka, od vjenčanja do sada

eva longoria i tony parkerEva Longoria i Tony Parker doimali su se kao doista skladan par, no čini se da je sve to bio samo još jedan privid. Nakon niza slavnih žena, spomenimo samo Sandru Bullock i Cheryl Cole, koje su na najružnije moguće načine saznale za nevjeru svojih muževa, Eva Longoria još je jedna u nizu prevarenih žena koja je za preljub saznala našavši na stotine seksi poruka koje je ljubavnica slala njenom suprugu.

Prekrasna te uvijek simpatična i nasmijana glumica još je više povrijeđena jer je Tonyjeva ljubavnica supruga njegova suigrača iz kluba San Antonio Spurs. Glumičin blizak prijatelj Mario Lopez izjavio je za medije kako je Longoria u potpunom šoku i kako je odmah podnijela zahtjev za razvod braka - njen zahtjev za razvod, upućen sudu u Los Angelesu, datiran je na 17. studenoga. Također, glumica je otkazala angažman na dodjeli American Music Awardsa koja će se održati 21. studenoga.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.