U Zagrebu je održano predstavljanje ekskluzivnog španjolskog kozmetičkog branda Skeyndor, kojem je prisustvovala glazbena diva Severina, zaštitno lice Skeyndora za Hrvatsku. Severina je na predstavljanje stigla u elegantnoj haljini boje crnog vina, s potpisom Jeana Paula Gaultiera

severina na predstavljanju skeyndor kozmetike

Severina je Skeyndor kozmetiku otkrila tijekom svoga putovanja u Barcelonu i naprosto se oduševila. Zahvaljujući njoj odsada će i ostale Hrvatice moći uživati u blagotvornosti Skeyndora za kožu. Skeyndor the Scientific Skincare sinonim je za znanstveno kontroliranu kozmetiku u čijoj su osnovi prirodni sastojci, među kojima i neki vrlo jedinstveni - matične stanice, sintetizirani zmijski otrov i rijetke vrste algi. Kozmetika je bazirana na ultimativnoj nanosfer tehnologiji i formulama visoke učinkovitosti koje su potkrijepljene mnogobrojnim kliničkim studijama, tijekom 45 godina tradicije.

Kako će se krema iz linije Skeyndor Corrective naći kao poklon u ekskluzivnoj, baršunastoj kutiji limitirane edicije DVD-a Severina „Tridesete live" koji će biti predstavljen u clubu Shamballa, 3.prosinca 2010, na predstavljanju je naglasak bio upravo na tu liniju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.