Pred nepogrešivim objektivom slavnog fotografa Marija Testina, modna princeza snimila je kampanju za Vogue kolekciju dioptrijskih i sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2011. Kate Moss, u odjeći i šminki živih boja koja priziva disco 70-e, izgleda senzualno i zavodljivo

kate moss za vogue, proljeće/ljeto 2011

Kate Moss, jedna od najvećih modnih ikona, nedavno proglašena i najbolje odjevenom ženom desetljeća, snimila je kampanju za najnoviju kolekciju Vogue naočala proljeće/ljeto 2011. Iza fotoaparata stao je slavni Mario Testino, jedan od najtraženijih modnih fotografa u svijetu, a kampanja odiše sunčanim i ljetnim životnim stilom Palm Springsa, holivudske pustinjske oaze.

Inspiracija za ovu retro-glamuroznu kampanju pronađena je u novoj Vogue kolekciji naočala vintage oblika, boja i stilova koji prizivaju 70-e godine. Ton i stil same kampanje obuhvaća zaigran, samopouzdan i modno osvješteni stav Vogue djevojke, a glamurozna Kate Moss predstavlja sve to. Kate je iz kolekcije odabrala svoje favorite te je tako nastala mini-kolekcija koja se sastoji od 4 modela sunčanih i 2 dioptrijska okvira naočala, koja će uskoro biti predstavljena pod nazivom „Kate's Selects".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.