Nismo se iznenadili kada smo primili ovu vijest. Odlična pjevačica, ikona stila i istinska rock zvijezda, dizajnerica, majka i poslovna žena, Gwen Stefani prava je inspiracija milijunima obožavatelja diljem svijeta. Činjenica da je postala novo globalno lice ovog kozmetičkog giganta, još je jedan uspjeh u njenoj karijeri, i u smislu prestiža i u smislu financijske koristi

gwen stefani, l'oreal paris

"Teško je povjerovati kako sam postala jedna od L'Orealovih djevojaka. Obožavam eksperimentirati sa šminkom i odjećom, i na pozornici i na snimanjima spotova, ali najviše od svega raduje me što ću surađivati s grupom mladih i talentirani ljudi.",  izjavila je Gwen povodom svoga ulaska u L'Oreal obitelj.

Većina vas zna ono najvažnije o Gwen, no ponovimo neke činjenice - ova nevjerojatno talentirana i energična žena, postala je članicom benda No Doubt još u srednjoj školi, kada je s dečkima počela svirati u garaži. Grupa No Doubt prodala je 30 milijuna primjeraka albuma, od kojih su najveći uspjeh postigli nosačima zvuka  "Tragic Kingdom", "Return of Saturn" i "Rock Steady". Nekoliko su puta bili nominirani za nagradu Grammy, a dva su kipića i osvojili 2003. godine. Zvjezdani uspjesi Gwen Stefani nastavili su se i nakon što je krenula u svoj samostalni projekt "Love. Angel. Music. Baby."  Na tom albumu je radila s poznatim glazbenicima poput Dr. Drea te Eve i Pharella Williamsa. 2006. godine Gwen je izdala svoj drugi samostalni album "The Sweet Escape", te je 2008. osvojila nagradu People's Choice Award za najbolju žensku pjevačicu godine. Nakon rasprodane turneje 2009. godine, grupa No Doubt je započela sa snimanjem novog albuma.

Gwen je definitivno velika inspiracija i zanimljiva umjetnica u mnogim poljima - prije svega, u glazbenom i modnom svijetu - gdje je prepoznata kao jedinstvena, posebice zbog svojih uspješnih modnih brandova L.A.M.B. i Harajuku Lovers.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.