Sva okupana zlatnim sjajem, opasna i seksi, kao Xena Princeza ratnica novog doba, Katy Perry pozira s modelom novih Vogue naočala za proljeće-ljeto. Osim toga, lansirala je i novi video E.T. (u sličnom estetskom smjeru), koji obilježava suradnja sa slavnim Kanye Westom

katy perry

Vogue nastavlja svoju suradnju s poznatim licima - pop zvijezda Katy Perry nosi Vogue naočale u svom novom spotu E.T., četvrtom singlu skinutom s njezinog drugog albuma „Teenage Dream". Spot je snimljen početkom veljače u južnoj Kaliforniji, a redateljica je talijanka s adresom u Kanadi, Floria Sigismondi. Radnja je smještena u budućnost, a Katy Perry je vanzemaljka koja slijeće na Zemlju i traži znakove života među ruševinama bivše civilizacije. Pritom u sjajnoj kutiji na kojoj piše „Zemlja 2011." nalazi par Vogue naočala, kao ostatak ljudskog glam načina života. Novu Vogue kolekciju naočala odlikuju zanosne linije iz 1980-ih godina koje joj daju drski i ženstveni izgled koji sada više nego ikada reflektira moderni i glamurozni duh ovog brenda.

S retro štihom koji podsjeća na misterioznu privlačnost holivudskih zvijezda, ovaj model se poigrava stilovima sa svojim glamuroznim, elegantnim i čistim linijama te emajliranim dodatkom na prednjici. Moderna silueta tankih ručkica upotpunjava dojam. Model je savršen za one koji vole neočekivane detalje u klasičnom stilu.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.