Eva Mendes, koju smo inače navikli gledati u glamuroznim izdanjima čak i kad je paparazzi snime dok ide do dućana, uskočila je u tenisice, tajice i majicu te pokazala da može izgledati jako seksi i u sportskoj verziji

eva mendes za reebok easytone

Naravno, sve je to samo za potrebe snimanja nove Reebokove kampanje za liniju sportske odjeće i obuće EasyTone, namijenjene oblikovanju tijela. Naime, nastavljajući nevjerojatan uspjeh obuće EasyTone, odjeća EasyTone prva je Reebokova kolekcija odjeće za oblikovanje tijela, a prezentirana je slatkim topićima i trenirkama koje su dizajnirane da pomognu u oblikovanju ključnih mišića, kao dio fitnesa i zdravijeg načina života.

Lijepa latino glumica Eva Mendes među prvima koji su 'testirali' novu EasyToneovu kolekciju obuće i odjeće jesen-zima 2011, a učinila je to tijekom snimanja kampanje na kojoj surađuje svjetski poznata fotografkinja Ellen Von Unwerth. Mendes je tom prigodom pozirala u nekoliko kreacija EasyTone i tako dobila ekskluzivan pogled na stilove za slijedeću sezonu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.