Prelijepa talentirana supruga francuskoga predsjednika očarala je kultnog redatelja Woodyja Allena, koji silno želi napisati scenarij samo za nju i posvetiti joj svoju sljedeću filmsku priču

carla bruniNakon neodoljivo putene Penelope Cruz, Woody Allen želi snimati s još jednom Mediterankom, ovoga puta Carlom Bruni. Zanimljivo je kako se Carla, pjevačica, supruga francuskog predsjednika i top model, nikada nije miješala u glumu, koju je ostavljala starijoj sestri Valerii, koja se specijalizirala za uloge neudatih, nervoznih i ekscesnih žena, u art filmovima.

Allen je siguran da će francuska prva dama, biti idealna junakinja njegovog sljedećeg, dugometražnog ostvarenja: "Ambiciozna je i zna se nametnuti, a posjeduje dugogodišnje iskustvo pred kamerama i odlično pozira. Zna se predstaviti publici, što sam utvrdio gledajući snimke njezinih pjevačkih nastupa. Mogu joj povjeriti bilo koju ulogu, siguran sam da ce biti brijantna".

Problem je što poznati reditelj još nema priču za Carlu, ali će pitati gospođu Bruni-Sarkozy da li je  zainteresirana za rad na filmu.

Neodoljiva kao Diane Keaton, krhka poput Mie Farrow, fatalna kao Scarlett Johansson, Carla Bruni je sasvim osvojila 70-godišnjeg Allena. Jedino nije sigurno, da će obozavana i, navodno, zaljubljena supruga poletnog Sarke, pristati da postane nova Allenova muza, budući da je njegov šarm, još uvijek itekako aktivan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.