Dvije slavne Engleskinje, uz svoje talente, čuvene i po burnom noćnom životu, osim zajedničkog tulumarenja, najavljuju i zajedničku pjesmu

kate mossKate Moss, koja se, kao što svi znamo, jako dobro snalazi u rock sredini, uskoro bi mogla zapjevati -  Kate ozbiljno najvljuje pjevački duo s Lily Allen! Slavne dame se dugo poznaju i navodno iznimno cijene jedna drugu. Posebno za trajanja ludih londonskih noći, zalivenih alkoholom.

"Lily obožava Kate, i učinit će sve što ona zaželi. Obje ističu da su kao sestre i imaju mnoštvo zajedničkih strasti i interesa"- tvrde prijatelji bliski objema curama.

Kate je, čini se, u Lily pronašla osobnu, mlađu kopiju sebe, te zajednički proživljavaju "bijele noći". Osim toga, ona je već podigla ogromnu prašinu i kod londonskog Christie's-a, svojim razgolićenim portretom, čiji se otisci slijedećeg vikenda prodaju na aukciji.

Rokerica i buntovnica u duši, Kate je već sudjelovala i u stvaranju poznatog singla svog bivšeg zaručnika Petea Dohertyja, naslovljenog "French Dog Blues". Manekenka računa i na pomoć sadašnjeg odabranika, Jamiea Hincea, pjevača grupe "The Kills". E, pa, da čujemo i to...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.