Novi miris kuće Escada, Especially Escada, luksuzan je i ženstven miris inspiriran duhom radosne, spontane i glamurozne žene koja se ne boji prepustiti svojim emocijama. Njen stav je pozitivan, ona živi za zabavu. Njezina sreća je ujedno i njezina snaga. Novi miris dostupan je od kolovoza 2011. i bit će nadopuna sofisticiranoj liniji klasičnih mirisa kuće Escada

especially escada

Especially Escada je izgrađen  oko nježnih nota ružinih latica. Rezultat je rafinirano sofisticiran miris  koji izražava nježnu ženstvenost. Inspiriran blistavim osjećajem jutarnje rose na pjenušavoj ruži, Especially Escada odiše luksuzom, ali na  moderan i bezbrižan način.

Miris se otvara intenzivnim i pjenušavim gornjim notama kruške u kombinaciji  sa slatkim, egzotičnim i mošusnim notama Ambrette sjemeki kreirajući tako pjenušavu svježinu koja predstavlja idiličan uvod u srce mirisa. U srcu mirisa pronalazimo jedinstvene note bugarske ruže koje daju dubinu  i osobit karakter mirisu. Jedna od najluksuznijih vrsta ruža u svijetu, bugarska ruža prikuplja se na jedinstven način, u ranim jutarnjim satima kako bi najbolje  zadržala  svoju sofisticiranu i klasičnu aromu. Nježne note Ylang Ylanga u kombinaciji s ružom kreiraju suptilni, cvjetni dodir ženstvenosti. Bazu mirisa čine nježne mošusne note koje savršeno  nadopunjuju akord ruže te dodatno naglašavaju suptilnu ženstvenost.

bar rafaeli, especially escada

"Obožavam ga. Nije previše sladak niti težak. Jako je ženstven i nježan, ali istodobno elegantan. Sadrži jedinstvenu i rijetku ružu, bugarsku ružu, koja se bere na vrlo zahtjevan način. Stvarno je se može osjetiti jer miriše apsolutno prekrasno. ", kaže zaštitno lice novog mirisa Especially Escada, supermodel Bar Refaeli.

EDP 30 ml, cijena: 353 kn
EDP 50 ml, cijena: 469 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.