Od manekena za donje rublje, Jason Momoa, vječito nasmijani i simpatični dečko s Havaja, u rekordnom je roku pokorio Hollywood i postao jedan od najtraženijih glumaca za akcijske i avanturističke filmove. Ne zanemarujući mišiće i slatku facu, moramo konstatirati da Momoa ima čak i glumačkih potencijala

jason momoa

„Conan Barbarin 3D", megaspektakl koji upravo počinje igrati u našim kinima, remake je istoimenog kultnog filmskog ostvarenja iz 1982. godine u kome je put prema slavi, kao što to većina jako dobro zna, započeo Arnold Schwarzenegger.

Najlegendarniji Barbarin svih vremena ovog se ljeta vraća na velika platna u spektakularne 3 dimenzije, a tumači ga zvijezda u usponu Jason Momoa. U novoj verziji, Conan kreće u osvetničku misiju nakon ubojstva svog oca i plemena, a na tom putu pred njim stoje čudovišta, vještice i ostala mitska stvorenja. Osobna osveta vatrenog Cimmerijanskog ratnika ubrzo se pretvorila u epsku bitku protiv ljutih protivnika, užasnih čudovišta, nadnaravnog zla i nemogućih šansi. Conan shvaća da je upravo on jedina nada za spas velike nacije Hyboria. Adaptacija je ovo izvornog rada čiji je autor Robert E. Howard. Vjerna je mitologiji i psihologiji njegovo ikonskog lika.

jason momoa, conan barbarin

Mladi američki glumac koji se našao u glavnoj ulozi Conana, Jason Momoa, do sada se proslavio ulogama u seriji „Stargate: Atlantis" te megapopularnoj fantasy seriji u produkciji HBO-a - „Game of Thrones". Zgodni dečko iz Honolulua, 32-godišnji Momoa (pravim imenom - Joseph Jason Namakaeha Momoa), karijeru je započeo kao model, ali su ga holivudski producenti, zbog specifičnog izgleda, vrlo brzo zapazili i odlučili iskoristiti njegove potencijale. Za početak to je značilo iskoristiti prvenstveno potencijale Momoinog tijela koje je doista fascinantno - 196 cm čistih mišića i preplanule havajske kože, s izrazito plavim očima. Strastveni surfer i sportaš, Momoa se lako stapa s akcijskim likovima koje glumi, ali moramo priznati da njegov simpatičan i vedar havajski karakter te neporeciva karizma obećavaju glumca s malo više potencijala.

Momoa je već pet godina u sretnoj vezi s glumicom Lisom Bonet (koje se vjerojatno sjećate iz slavne serije „Cosby Show"), a s kojom ima sina i kćer. Cure, ako volite mišićave momke, dobru tučnjavu i puno testosterona, „Conan Barbarin" je film za vas. Ako ne, onda pričekajte, jer Momoa će sigurno još puno toga snimiti.

jason momoa i lisa bonet
Čak i kad paparazzima pokazuje srednji prst, Momoa, simpatični bivši surfer, a sada holivudski glumac, iz Honolulua, ne može zatomiti svoj vedri havajski karakter - njegov karakterističan široki osmijeh uvijek je tu

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.