Showbiz je svojevrsni cirkus, a seks prodaje sve - načelo je prema kojem se vodi većina svjetskih showbiz mogula. Mašinerija koja stoji iza Rihanne drži se slijepo ovog postulata i već počinje zamarati javnost hiperseksualiziranim imidžem pjevačice

rihanna

Ona je mlada, prekrasna i talentirana. Ima specifičan stil i imidž. Oko svega toga moramo se složiti. Također, iznimno je seksi i vatrena. I to stoji. U čemu je onda problem? Javna sfera, osim toga, prepuna je puno većeg „smeća i opačina" od zgodne mlade cure koja lijepo pjeva pa se u svome spotu tu i tamo senzualno drži za grudi... Ali s druge strane, ta Rihannina hiperseksualiziranost već je postala smrtno dosadna i zamorna.

rihanna

Novi spot za single „We Found Love", koji pjevačica snima u Belfastu, skupa s producentom Calvinom Harrisom ponovno je prepun napadnih seksualnih aluzija. Nemamo ništa protiv poigravanja tabuima, ako se to radi sa smislom (uostalom Madonna je na tome izgradila gotovo čitavu karijeru); ali forsiranje neprestano istih poruka i estetike samo će učiniti da Rihanna izgubi na uvjerljivosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.