Ako vam more i plaža, s plivanjem i luftićima, više nisu dovoljni za relaks na obali, sigurno biste uživali u Sensa vikendu ispunjenom vježbanjem pilatesa, joge i prepuštanjem zdravim i finim delicijama. Nakon prvog u nizu, pripremaju se i sljedeće oaze opuštanja tako da - budite spremne!

Reneta_Sopek_Sensa'Lijepo sam se provela i opustila uz ljude koji su bili toliko divni i opušteni da je i na moju psihu sve skupa djelovalo krajnje pozitivno. Nadam se da su polaznici barem približno uživali vježbajući sa mnom. Sa štovanjem se i za budućnost bilježim za takve i slične hvalevrijedne projekte', istaknula je Renata Sopek, voditeljica RTL Televizije, koja je protekli vikend bila posebna gošća Sensa vikenda gdje je s instruktoricom Helenom Lojen zagrijala atmosferu vrućim latino ritmovima tijekom demonstracije Zumba fitnessa.

U najvećem SPA centru u Europi, Novi SPA Hotels&Resortu, nedaleko od Novog Vinodolskog, u organizaciji magazina Sensa i portala Vikendplaner.info, održan je Prvi Sensa vikend, jedinstveni program te vrste, idealan za sve koji svojem duhu i tijelu žele priuštiti nešto više.

Svi sudionici imali su priliku provesti savršen vikend rezerviran samo za svoju sreću te upoznati i družiti se s vrhunskim stručnjacima, suradnicima Sense, koji su ih podučavali zdravom življenju u stilu Sense, magazina za sretniji život.

Sudionici su bili smješteni u luksuznim apartmanima Novi Spa Hotel & Resorta, a tijekom dana imaju na raspolaganju sadržano jedinstven  program, u sklopu kojega su se naučili relaksirati, iskušali su dobrobiti joge i pilatesa te doznali sve o namirnicama koje potiču energiju te naučili kako se uhvatiti u koštac sa svakodnevnim problemima. Ovo je prvi u nizu Sensa vikenda, a cilj mu je da sudionici, uz pomoć vrhunskih stručnjaka, puni poleta, entuzijazma i snage otvore ljetnu sezonu.

Ritam tijela = ritam prirode

Na Sensa vikendu naučili su kako svoj ritam prilagoditi ritmu prirode - bilo jogom, relaksacijom ili odabirom najboljih namirnica te pružiti svom duhu i tijelu najbolje. Sudionici su dan započinjali vježbama disanja ili tai chijem, nakon čega je slijedio sat pozitivne energije, vježbanje relaksacije sa stručnjaom za energiju i kolumnistom Sense Mirkom Vragovićem.

Reanata_Sopek_Sensa_VikendS tajnama zdrave prehrane upoznala ih je "sretna kuharica" i stilistica hrane Željka Fordren Jambrešić, autorica brojnih ukusnih recepata s namirnicama koje potiču energiju. Ona je osobno osmislila i sve obroke za sudionike Sensa vikenda.

Poslijepodnevni sati rezervirani su za life coacha Tatjanu Divjak, koja ih je podučila kako na najlakši mogući način možemo ostvariti svoje ciljeve, vratiti samopouzdanje i povjerenje u svoje mogucnosti.

Nakon "vježbanja" uma s life coachom te predavanja o thai masaži s izvornim tajladskim terapeutiman te o Signature Spa ritualima, tehnikama opuštanja uz pomoć mirisa, uslijedila je fizička aktivnost uz poznatu instruktoricu pilatesa Mirelu Anić te instruktoricu joge Petru Carmichael, koja je prezentirala posebno kreiran program Detox & Power Yoga, savršen za balansiranje uma i tijela, vraćanje energije i vitalnosti.

Sensa vikend jedinstven je i po tome što on sudionicima nije dao samo pozitivnu energiju tijekom odmora u prekrasnom Resortu, već su svi svojim kućama otišli drugačiji, opušteni, puni pozitivne energije, samopuzdaniji i, što je najvažnije, pronaščli su svoj način za borbu protiv stresa.

Prvi Sensa vikend samo je prvo u nizu druženja s magazinom Sensa i njezinim stručnjacima, a sljedeći Sensa vikend već je u pripremi i održat će se najesen. Više infomacija doznajte na www.vikendplaner.info ili u jednom od sljedećih brojeva Sense.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.