Zombiji, vampiri, vještice, tigrice... Bilo je doista svega u Hollywoodu ovog vikenda, povodom Halloweena. Zvijezde si iz godine u godinu daju sve više truda kako bi jedna drugu nadmašile u kostimima za Noć vještica. Borba zastrašujućim kostimima još je zanimljivija nego borba glamuroznim haljinama na crvenom tepihu

heidi klum, halloween

Ova slika nije za one slabog želuca. Riječ je o Hedi Klum u senzacionalno izrađenom kostimu, vješto upotpunjenom vrhunskim body-paintom. Heidi se odlučila za kostim zombija, nalik na eksponate slavne izložbe „Bodies Revealed" dr. Roya Glovera - Heidi bez kože, u tetivama, žilama i kostima doista je bila jedan od najoriginalnijih i najzanimljivijih kostima ove sezone.

kim kardashian

Čista suprotnost zastrašujućoj Heidi bila je lijepa Kim Kardashian u kostimu šumske vile. Kim se odlučila za zeleni kostim s puno glittera i narančastu periku, naravno, ostavivši lice otkriveno. Ljepotu ipak nije željela previše ugroziti nekom zastrašujućom maskom.

gwen stefani, halloween

Gwen Stefani odabrala je barokni kostim koji nas nije baš peviše oduševio, nasmijao ili iznenadio. Od uvijek duhovite i kreativne Gwen možda smo malo više očekivali, ali dobro...

sestre hilton, halloween

Sestre Hilton, koje naprosto obožavaju Halloween partyje, ove su godine također podbacile u kreativnosti. Žena mačka i seksi ratnica nisu nešto što bi se bilo koga osobito dojmilo. Ako vi volite Halloween, nadamo se da već imate spreman kostim i želimo vam da se dobro zabavite!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.