Uvijek vjerni svom modnom izričaju, prvenstveno zabavni i otkačeni, ELFSI su snimili novu kampanju pod nazivom „Mafia Lady". Glavna lica kampanje su Jelena Rozga i Iva Jerković u ulozi seksi, opasnih mafijašica... Pomalo drske i odvažne, Jelena I Iva, na najbolji način, i svaka u svome stilu, idealno su utjelovile modernu i opasnu zavodnicu

iva jerković i jelena rozga za elfs

Iako je novom kolekcijom modni dvojac ELFS predstavio malo drugačiji pristup svom radu, njegov prepoznatljivi modni senzibilitet i dalje je ostao utkan u sve kreacije. ELFS su ovoga puta koloristički smireniji, crna boja okosnica je cijele kolekcije, što je modni dvojac ELFS zasigurno prikazalo u novom ruhu.

iva jerković i jelena rozga za elfs

Svakako, to je do sada njihova najzrelija kolekcija, a promjene su vidljive prvenstveno u pročišćenoj konstrukciji, kroju i silueti. Duge haljine prikladne za crveni tepih predstavljaju idealan spoj glamura i ekskluzivnosti od kojih dizajneri ne odustaju.

iva jerković i jelena rozga za elfs

Dnevni komadi s prepoznatljivim ELFS printom oduševit će zasigurno sve ljubitelje odvažnijeg modnog izražavanja. Kolekcija je upotpunjena nakitom od pleksiglasa i bižuterije te torbama koje upotpunjuju cijeli look. Idealan spoj bazičnih komada poput kaputa, T-shirta s dinamičnim printom i traperica zadržao je veselu energiju i prikazao nove, hrabrije ELFSE.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.