Trenutno najslavniji domaći model i trendseterica koju mnogi vole zbog osebujnog i otkačenog stila, Kristina Šalinović, stigla je na otvorenje Accessoire concept storea u super cool punk-rock izdanju - posebno je fora njena bijela majica s Amy Winehouse koju je dizajnirao Juraj Zigman, dok jaknicu potpisuje ROBA

kristina šalinović

U najužem centru Zagreba, u Ilici 16, otvoren je jedinstveni i najveći concept store modnog Accessoirea u Hrvatskoj, u kojem će svoj apetit za lijepim utažiti i najzahtjevniji modni znalci.  Nevjerojatno velik broj gostiju  i odlična atmosfera je ono što je obilježilo ovo otvorenje, ali i neke nove zanimljive suradnje.

Apsolutni hit bili su autorski T-shirti, dizajnera Juraja Zigmana koji je u svoj Zigmanovski potpis ovaj puta zanimljivo ubacio vječne dive, Marilyn Monroe, Amy Winehouse i Audry Hepburn. U fokusu večeri bila je Kristina Šalinović koja je na sjajan način isfurala upravo Zigmanovu majicu s printom Amy Winehouse. Svoje parfemske prvijence, pak, Silicone Kiss za žene i Plastic za muškarce,  ovom je prilikom predstavio i osebujni stilist Neven Ciganović.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.