"Grad bez ljudi", dirljiva nova Severinina balada, oborila je sve domaće rekorde gledanosti/slušanosti unutar samo 24 sata nakon što je lansirana na YouTube. Poslušajte je; svakako je nešto drugačija od glazbe koju je Severina radila u posljednje vrijeme

severina, grad bez ljudi

Na video servisu YouTube, u samo 24 sata od objave, Severinina nova pjesma, prekrasna balada "Grad bez ljudi" preslušana je više od 180 000 puta što je rekord za domaćeg izvođača i to u cijeloj regiji. Usprkos tome što je trenutno nema na sceni dokazala je da je i dalje najpopularnija glazbenica na ovim prostorima.

Nitko nije mogao ni pomisliti da bi balada mogla zasjeniti i najveći hit ove godine, "Brad Pitt", koji je u nepunih 6 mjeseci na YouTubeu preslušan više od 12 milijuna puta. I za  jednu i za drugu pjesmu glazbu je napisao Filip Miletić, a tekst Miloš Roganović.

„Jako ste me obradovali, hvala vam, jako sam sretna. Posebno zahvaljujem svim svojim divnim fanovima i na proljeće im obećavam odličan album.", izjavila je razdragana Severina.

Poslušajte pjesmu, baš nas zanima što mislite:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.