Poznata glumica Katarina Radivojević postala je zaštitno lice Avonove linije proizvoda za njegu kože Solutions Fresh Elements. Njena snažna energija, karizma i prirodnost upravo su ono što Avonova nova linija želi naglasiti - prirodnu ljepotu koja svaku ženu čini posebnom

katarina radivojević, avon solutions

Katarina, koja trenutno radi na usavršavanju profesionalne glumačke karijere u SAD-u, iza sebe ima mnoštvo filmova i kazališnih predstava, a u Hrvatskoj je najveću slavu stekla u zapaženoj ulozi Lorene Levaj u seriji „Najbolje godine".

„Kada pomislite na snažnu ženu, pomislite na Katarinu. Osim što posjeduje prirodnu ljepotu i energiju koja teško ostaje neprimijećena, Katarina je pravi primjer uspješne žene. Ona plijeni samouvjerenošću i dokaz je da istinska ljepota dolazi iznutra", rekao je Sebastian Bako, izvršni direktor Avonove Dunavske regije.

Sredinom studenoga Katarina je u Varšavi odradila svoje prvo ekskluzivno snimanje za Avonovu liniju Solutions Fresh Elements. Svjetski poznati fotografi, snimatelji, šminkeri, stilisti i stručnjaci s kojima Avon surađuje, izrazili su oduševljenje Katarinom koju smatraju pravim otkrićem, a njezinu jedinstvenu svježinu i prepoznatljivu energiju idealnom za predstavljanje nove Avonove linije.

Nova linija proizvoda Solutions Fresh Elements bit će dostupna od 2012. godine putem Avonovih kataloga, a Katarina će kao zaštitno lice, osim u Hrvatskoj, proizvode predstavljati u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.