Sve strastvene ljubiteljice stranog modnog i lifestyle tiska obožavat će zanimljive covere koji se ovih dana pojavljuju na kioscima. Naslovnice siječanjskih izdanja doista su prekrasne - 2012. barem će u tom smislu početi veselo i profinjeno. Osim toga, coveri nam služe kao lakmus-papir za lica koja će najvjerojatnije obilježiti sljedeću godinu

rooney mara, florence welch

Dazed&Confused krasi nova glumačka senzacija Rooney Mara, glumica koja igra glavnu ulogu u Fincherovu filmu „Girl With a Dragon Tattoo", koji u domaća kina stiže 29. 12. Na britanskom izdanju Voguea je omiljena fashionistica među pjevačicama Florence Welch iz Florence and the Machine.

lady gaga

Za američki Vanity Fair naslovnicu s Lady Gagom snilila je Annie Leibowitz, a Gaga također krasi i naslovnicu britanskog izdanja Ellea za siječanj.

scarlett johansson, eva green

Moćne i opake naslovnice svakako su one Interview Magazinea i francuskog L'Officiela. Iako je Scarlett Johansson na Interviewu skoro neprepoznatljiva, naslovnica je doista odlična. L'Officiel krasi glumica Eva Green.

meryl streep i carey mulligan

Meryl Streep, jedna od najvećih glumica u povijesti filma, ponovno se našla na naslovnici američkog Voguea. Njena mlada kolegica Carrey Mulligan, pak, krasi naslovnicu W magazina.

Koja vam se naslovnica najviše sviđa?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.