Svim ovim damama definitivno treba popravni iz mode - kičasto, vulgarno i dosadno - zajednički su nazivnici njihovih modnih kombinacija za doček Nove godine. Rihanna, Kim Kardashian, Fergie i Lady Gaga nadmašile su same sebe ovim lošim party-izdanjima

rihanna

Rihanna je dočekala Novu godinu na privatnom partyju P.Diddyja u Miamiju, odjevena u crnu čipkastu haljinu koja je otkrila njene grudi i piercing na bradavici. Rihanna, iako prekrasna, već je doista zamorna svojim seksualnim provokacijama. Uz lošu frizuru i loš izbor cipela, ova lijepa haljina dodatno je stavljena u drugi plan.

kim kardashian

Kim Kardashian po svom se dobrom starom običaju dobro utegnula kako bi do izražaja došlo bujno poprsje i još bujniji bokovi. Iako nemamo ništa protiv bujnosti, dapače, već nam se lagano zijeva od Kiminog vječitog forsiranja utegnutih haljina, umjetnih trepavica i usana natopljenih sjajilom.

lady gaga i fergie

Fergie i Lady Gaga blješte su „ko' da nema sutra". Fergie se sva optočila zlaćanim sjajem i poludragim kamenjem, dok je Gaga na dočeku u New Yorku blistala u kompletu od zlatnog štrasa, uz žarko crvene usne i žarko crvene „pandže" na rukama. Nadamo se da će im Nova godina svima biti blistava poput njihovih outfita.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.