U ovom slučaju Ona Njega, i to iz puke koristi. Kako izgleda situacija u kojoj bezobzirna šefica zaprosi svog tajnika, koji je inače glavna meta njenog izrabljivanja, provjerite u ljetnoj filmskoj komediji "Prisila na brak". Glavne zvijezde su Sandra Bullock i Ryan Reynolds

prisila na brak, filmSandra Bullock u posljednje vrijeme nije baš najsretnije birala uloge u filmovima. Već smo zaboravili koliko je talentirana i koliko je, prije svega, odlična komičarka. Na ljetnom kino-repertoaru (početak prikazivanja u hrvatskim kinima je 30. srpnja), naći će se film koji se na prvi pogled čini tek još jednom pomalo budalastom američkom romantičnom komedijom, ali zapravo ima dobre šanse postati prava ljetna kino poslastica, posebno za žensku publiku. U njemu je glavna zvijezda upravo Sandra Bullock, koja će zaigrati uz kolegu, Ryana Reynoldsa.  

Riječ je o filmu „Prisila na brak" u kojem Bullockova igra Margaret, nasrtljivu književnu urednicu iz New Yorka, koja u jednom trenu biva suočena s mogućnošću deportacije nazad u rodnu Kanadu. Ona snalažljivo izjavljuje da je zapravo zaručena za svog pomoćnika Andrewa (Reynolds), kojeg već godinama muči i koji jadan nije ni svjestan što mu se sprema. Andrew pristaje sudjelovati u izmišljotini, no uz neke uvjete.

Nespojivi par kreće na put na Aljasku kako bi ona upoznala njegovu ekscentričnu obitelj, pri čemu se Margaret radi svoje neprilagođenosti nađe u nizu urnebesnih komičnih situacija. S improviziranim vjenčanjem u planu i imigracijskim službenikom koji ih prati u stopu, Margaret i Andrew se nevoljko zareknu držati dogovorenog plana usprkos mogućim opasnim posljedicama. 

Redateljica filma je Anne Fletcher („Step up", „Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta"), koja je film režirala prema originalnom scenariju Petera Chiarellija. "Obožavam komedije, i one su mi uvijek ležale," kaže Fletcher. „Radila sam s raznim komičarskim družinama i komedija me čini najsretnijom. Nakon režiranja filma 'Step up', zadala sam si cilj da snimim komediju. No to nije nešto u što možete samo uskočiti. Morate se dokazati prije." 

Kad se mobbing pretvori u romansu

sandra bullock i ryan reynolds u filmu prisila na brakFletcher se dokazala romantičnom komedijom „Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta" iz 2008. „Taj film mi je pružio priliku da izvježbam svoj humor. A onda je došao 'The Proposal', koji je imao puno potencijala za odličnu komediju," kaže redateljica.

„Sandra Bullock je ženski komičarski genije. Zaista ne postoji druga glumica njenog talenta. Njen profesionalizam, talent, inteligencija i smisao za humor su me potpuno i u krajnosti razmazili. I Ryan Reynolds je također jedinstven; prava kombinacija Jacka Lemmona i Chevya Chasea.", ističe Fletcher. 

„Margaret je napisana na način inače rezerviran za muške uloge, koje su obično najsočnije," kaže Sandra Bullock, koja glumi Margaret. „Oni smiju biti kompleksni, neprivlačni, mrzovoljni, naporni, zabavni i smiješni, što ih jako razlikuje od načina na koji su obično pisani ženski likovi."

Nećemo vam dalje otkrivati detalje iz filma, kako biste mogli nesmetano uživati, samo ćemo vam reći da su i Sandra Bullock i Ryan Reynolds u jako dobroj formi, a ni ostatak glumačke ekipe ne zaostaje. Film doista ima sjajnih trenutaka i dobro će vas nasmijati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.