Apsolutno smo uživali u svakoj sekundi Madonnina senzacionalnog nastupa u poluvremenu američkog Super Bowla. Ovog vikenda, kraljica popa još je jednom pokazala da je neprikosnovena majstorica showbiza. Ravan joj je bio jedino Michael Jackson, a njega, nažalost, više nema

madonna, super bowl 2012

Madonna je izjavila kako želi „izvesti najveći show na svijetu, i to u sklopu najvećeg showa na svijetu“. Naravno, kako sve svoje planove, ova showbiz lavica provodi u djelo, tako je provela i ovaj. Od glave do pete odjevena u fenomenalan kostim koji potpisuje Givenchy, Madonna je ovog vikenda javnosti priredila nevjerojatan spektakl u poluvremenu najgledanijeg američkog sportskog događanja, finalu američkog nogometa, NFL (National Football League) – Super Bowlu.

madonna, super bowl 2012

Osim što je izvela miks svojih najvećih hitova, poput Vogue, Music i Like a Prayer, Madonna je premijerno izvela i novi single Give Me All Your Lovin', s albuma „M.D.N.A.“ koji bi svjetlo dana trebao ugledati 26. ožujka. Na spektakularnom nastupu pridružili su joj se mnogobrojni vrhunski plesači u fantastičnoj koreografiji, a ugostila je i neke od trenutno najintrigantnijih glazbenika današnjice – LMFAO, Niki Minaj, MIA i Cee Lo Green sjajno su se uklopili u show.

Pogledajte cijeli Madonnin nastup na Super Bowlu 2012.: 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.