Uvijek nova i uzbudljiva, uvijek kontroverzna i ispred svih te nakon tolikih godina u showbizu još uvijek na vrhu, Madonna po prvi puta stiže pred hrvatske fanove. Službeno je - Madonna će svoj prvi koncert pred hrvatskom publikom održati 11. lipnja u Zagrebu na Maksimirskom stadionu

madonna mdna, zagreb, maksimir

Madonna u sklopu svoje gigantske turneje (održat će oko 90 koncerata) - "Madonna World Tour 2012." - stiže u Zagreb 11. lipnja, na Maksimirski stadion. Turneja počinje 29. svibnja u Tel Avivu i proći će kroz 26 europskih gradova.

Nakon nekoliko mjeseci špekuliranja, napokon je, dakle, službeno potvrđeno od strane Live Nationa i Adria Entertainmenta da će Maksimirski stadion i ove godine doživjeti veliki glazbeni spektakl, i to kraljice popa.

Ulaznice u prodaju idu 17. veljače i kretat će se u rasponu od 230 kuna pa sve do 1790 kuna, ovisno o odabranom mjestu sjedenja. Ulaznice će biti dostupne na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu - glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13). 

U ponudi su i posebni paketi i ekskluzivni sadržaji poput VIP paketa, Early Entry paketa i Hot Seat paketa, a mogu se kupiti isključivo preko interneta. Za više informacija posjetite: www.madonna.com. Fan club prodaja, koja je moguća preko Icon Fan cluba, počinje 14. veljače u 10 ujutro i traje do 16. veljače u 15 sati.

Najava turneje uslijedila je nakon Madonnina nastupa u poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u Americi, Super Bowla i objave novog singla "Give Me All Your Luvin'" s novog albuma "MDNA".

Pogledajte novi video "Give Me All Your Luvin'":

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.