Teško da će bilo koja glumica osvojiti naša srca onako kako je to učinila Sarah Jessica Parker ulogom Carrie Bradshaw u kultnoj seriji "Seks i grad". No kako je "Seks i grad" bila nevjerojatna zlatna koka, producenti se nadaju da će isti uspjeh postići i snimanjem nastavaka o mladoj Carrie Bradshaw - Carrie prije Carrie

anna sophia robb kao carrie bradshaw

S obzirom da se već dugo šuška o snimanju serijala "Dnevnici Carrie Bradshaw", s nestrpljenjem smo čekali tko će se naći u ulozi mlade Carrie. "Nasljednica" Sarah Jessice Parker mlada je američka glumica Anna Sophie Robb, koja će igrati ulogu Carrie Bradshaw kao 17-godišnjakinje, u dugoočekivanoj seriji "Dnevnici Carrie Bradshaw". Eterična plavokosa osamnaestogodišnja Amerikanka, Anna Sophie Robb, znana nam je po ulozi Violet Beauregarde u Burtonovom filmu "Charlie i tvornica čokolade", a uskoro ćemo je gledati i u ulozi Wendy u ekraniziranoj bajci "Petar Pan", koja bi trebala izaći sredinom ove godine.

Datum izlaska serije "Dnevnici Carrie Bradshaw" još nije poznat, ali sinopsis jest - u skladu s istoimenom knjigom Candace Bushnell priča je to o sedamnaestogodišnjakinji koja dolaskom u New York upoznaje svoje tri najbolje prijateljice - Samanthu, Charlotte i Mirandu, a zatim postaje najpoznatija njujorška kolumnistica o "muško-ženskim odnosima" i modna ikona.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.