Nakon cijelog niza trešerskih i vulgarnih outfita koje je Rihanna od početka godine nizala iz tjedna u tjedan, apsolutno nas je oduševio njen jučerašnji stajling na press-konferenciji u Japanu, povodom promocije filmskog blockbustera "Battleship" u kojem Rihanna igra jednu od glavnih uloga, a koji uskoro stiže i u naša kina

rihanna battleship, japan

Od glave do pete odjevena u prekrasan crni komplet Givenchyja iz kolekcije za jesen 2012., Rihanna je izgledala odlično na press-konferenciji održanoj na nosaču zrakoplova USS George Washington, u japanskoj luci Yokosuka, južno od Tokija. Pressica je održana povodom početka svjetske promocije akcijskog filmskog spektakla "Battleship" u kojem Rihanna igra jednu od glavnih uloga, a koji uskoro stiže i u domaća kina.

rihanna battleship, japan

Osim odličnog crnog outfita, začinjenog elegantnim štiklama i kožnim crnim rukavicama, mlada pjevačica pokazala je i novu frizuru - dugu crnu kosu, stepenasto ošišanu, s undercutom, tj. donjim obrijanim slojem kose. Pravo osvježenje nakon cijelog niza vulgarnih kombinacija koje smo na Rihanni gledali u posljednje vrijeme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.