Prekrasna i uvijek decentna, Charlize Theron, zablistala je na svibanjskoj naslovnici britanskog izdanja magazina Vogue, u ozračju inspiriranom slavnim serijalom "Mad Man". Lijepa glumica za Vogue je dala intiman i iskren intervju u kojem progovara o svojoj ulozi života - ulozi majke

charlize theron

Charlize Theron prilično je iznenadila javnost kada je prije otprilike mjesec dana objavila kako je posvojila dječaka Jacksona. Daleko decentnija od svoje kolegice Angeline Jolie, Charlize je to napravila u tajnosti, izjavivši za Vogue kako je oduvijek željela djecu i obitelj te kako je dugo i pomno pripremala posvojenje. Charlize, koja je imala vrlo teško djetinjstvo zbog oca alkoholičara kojeg je njena majka Gerda ubila u samoobrani, rekla je za Vogue kako će dati sve od sebe da bude uzor majke - brižna, puna ljubavi, ali i stroga te da se nada da neće razmaziti svoje dijete jer jako dobro zna u kakvom svijetu živi. 

Osim o ulozi majke, prelijepa glumica, govori i o svojoj novoj filmskoj ulozi u dugoočekivanom filmskom spektaklu "Prometej" u kojem igra jednu od glavnih uloga. Svakako, na ovoj lijepoj naslovnici Voguea, snimljenoj po uzoru na estetiku slavne serije "Mad Man", Charlize ima nešto od elegancije i profinjenosti neprežaljene Grace Kelly. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.