Vođen idejom jednostavnosti i nosivosti, modni dvojac ELFS svoju je inspiraciju za ljetnu kolekciju pronašao u svojoj muzi, glazbenici Jeleni Rozgi. U sveopćoj trenutnoj zaluđenosti Jeleninom pojavom i glazbom ELFSI donose  novu Jelenu, zavodljivu i sramežljivu istovremeno, i kroz svoju odjeću uvijek uspijevaju redefinirati njen izgled i stvaraju prave modne Jelenine sljedbenice

jelena rozga, elfs

Haljina je bila i ostala glavni simbol ženstvenosti i omiljen modni komad ELFSA. Tako i ovoga puta dominiraju uske i kratke haljine s brojnim i raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivim ELFS logotipovima. Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru dizajniraju haljine sezone prikladne kako za dan tako i za noć. Haljine naglašene grafike apsolutne su kraljice ljeta bez kojih neće ljetovati nijedna trendseterica.

jelena rozga, elfs 

Koloristički dizajneri ostaju vjerni šarenom spektru boja dok se posebno ističu boja lososa, peperminta, bež i bijela koja će zasigurno laskati vašem ljetnom tenu.

jelena rozga, elfs 

Osim hit haljina ljeta, kolekciju prati i linija svečenih haljina od čipke s zlatnim ili srebrenim zakovicama, uskog ili lepršavog kroja. Holidays kolekcija upotpunjena je bazičnim komadima poput prozračnih tunika, kratkih minica, trenerki i T-shirtima ocrtanim šarenim grafizmom. Cijeli look zaokružen je i asesoarom - torbama - a novost su i sunčane naočale s istaknutim ELFS logom.

Fotograf: Mladen Šarić
Make up: Simona Antonović
Kosa: Salon Ruža – Martin Posavec
Modeli: Jelena Rozga, Talia Model(Anamaria Cajner, Ivana Severinac, Lorena Kovač, Luna Valas, Mia Matić, Sanja Hrgović, Tatjana Galić) i Midiken (Sanela Seferagić, Vlaho Arbulić)
Kreativno vodstvo: Aleksandra Šekuljica i Ivan Tandarić (ELFS)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.