Užurban način života praćen svake sekunde od strane fotografa i kamera ne obeshrabruje međunarodni supermodel, Alessandru Ambrosio. Ključ njenog uspjeha je upravo njen savršen izgled i samouvjerenost koji joj omogućuju bezbrižan osjećaj ispred reflektora

alessandra ambrosio za philips

Besprijekoran izgled čini svaku djevojku ultra ženstvenom, a ništa više ne pridonosi osjećaju ženstvenosti nego savršeno glatka koža koja izgleda lijepo, njegovano i zaštićeno. Alessandrina tajna njene lijepe kože su novi Philipsovi epilatori SatinPerfect i SatinSoft koji jamče dugotrajne rezultate i idealni su za zaposlene majke poput nje, uz nemilosrdan raspored i malo vremena za uklanjanje dlačica.

Kao svjetski lider u novoj tehnologiji za uklanjanje dlačica, Philips se ponosi biti prvi izbor Alessandre Ambrosio u bogatoj ponudi epilatora na svjetskom tržištu. S obzirom da je ključ osjećaja ženstvenosti svakodnevno lijepa i glatka koža, SatinPerfect i SatinSoft osmišljeni su kako bi pomogli ženama postići glatku i savršenu kožu koju toliko priželjkuju dajući joj njegu koja joj je potrebna.

Unatoč važnosti koju žene polažu na učinkovito uklanjanje dlačica, mnoge su još uvijek nezadovoljne metodama koje su koristile - bilo da dlačice djelomično ostaju ili je koža podložna iritacijama. Philipsovi SatinPerfect i StainSoft epilatori odgovori su za uvriježene probleme pri uklanjaju dlačica i pružaju idealno rješenje.

Ključ uspjeha novog dizajna i tehnologije SatinPerfect epilatora je jedinstven Skin Perfect System koji učinkovito uklanja tanke i kratke dlačice, a još uvijek štiti kožu. Uz novu liniju epilatora glatka koža postiže se u samo nekoliko minuta, bez obzira na mokro ili suho korištenje, a uz jedinstvene keramičke i hipoalergenske srebrno-ionske diskove povećava se higijena i maksimalno izbjegava nečistoća kože. Osim toga, dizajn široke glave omogućuje brže i jednostavnije djelovanje uklanjajući više dlačica u jednom, jednostavnom potezu.

Brazilska ljepotica odabrala je i Philipsov Precision Epilator koji omogućuje preciznost za osjetljivija područja na tijelu, što joj daje, i milijunima žena diljem svijeta, besprijekorno lijepu i glatku kožu po cijelom tijelu i osjećaj ženstvenosti. Tako je glavni cilj nove linije Philipsovih epilatora učiniti žene sigurnijima u svoje tijelo, svaki dan, kako bi bile spremne za sva iznenađenja koja im život ponekad priredi. 

SatinSoft epilatori pružaju:

- Skin Perfect System koji učinkovito uklanja tanke i kratke dlačice i spriječava povlačenje kože.

- mokro ili suho uklanjanje dlačica koje pridonosi svakom ritualu njegovanja kože

- posebno dizajniranu ručnu četkicu za piling koja pomaže u postizanju zdravog i blistavog izgleda kože te smanjuje rizik urastanja dlačica

- pristupačnu cijenu

Philipsovi modeli epilatora SatinSoft mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama, a okvirne cijene pojedinog modela su između 379 i 568 kn, ovisno o modelu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.