"Tatine curice" naziv je druge, nove zbirke kolumni Jelene Popović Volarić, "kraljice sapunica" (kako joj vole tepati ovdašnji mediji). Promocija knjige je u srijedu, 20. lipnja u zagrebačkoj cafe-galeriji Velvet, a izdavač Profil tvrdi da je knjiga britka i hrabra kao što su i prijašnja autoričina izdanja koja jednako voli i publika i kritika

tatine curice, jelena popovic volaric

Jeleni Popović Volarić teško je osporiti nevjerojatnu produktivnost - ova mlada žena, koju većina ili voli ili ne voli (sredine nema), "proizvodi" doista hrpu pisanoga materijala - od kolumni, preko scenarija za sapunice, do intervjua i reportaža. Nova knjiga Jelene Popović Volarić nosi naziv "Tatine curice" za koju izdavač - Profil - kaže da je  britka i hrabra kao što su i prijašnja autoričina izdanja koja jednako vole i publika i kritika.

Evo što o knjizi pak kaže Nada Mirković, Jelenina prijateljica i bivša urednica te ugledna zagrebačka novinarka: "Jelena je glas svoje generacije, ne moje - no, njezine kratke, intimne priče o životu urbane žene koja želi sve, sada i odmah, bez tužnih kompromisa, otkrivaju vjeru u univerzalno žensko pravo na ljepotu i nalaze nadahnuće u svakodnevici. To je ljepota koju najednom otkrijemo u onom pravom paru cipela ili haljini s faktorom X, koji muškarci ne prepoznaju, a mi vjerujemo da će riješiti naše čudne, promjenjive unutarnje potrebe. Ovo je knjiga žene koja je uspjela čitavu naciju pretvoriti u romantičare zaljubljene u Laru i koja istovremeno nudi iskren, osobni uvid u muško-ženske nesporazume, vjerujući da ih se može i mora rješavati, jer na kraju, ipak, samo ljubav ostaje..."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.