U studenome na male ekrane dolazi dugoočekivana drama o ljubavi između Elizabeth Taylor i Richarda Burtona. Lindsay Lohan, holivudska buntovnica, našla se (a vidjet ćemo kako se snašla), u ulozi veličanstvene glumačke ikone i dvostruke dobitnice Oscara, Elizabeth Taylor. Film nosi naslov "Liz & Dick" i primarno se bavi njezinom turbulentnom ljubavlju s Richardom Burtonom kojeg igra mladi glumac Grant Bowler

lindsay lohan kao elizabeth taylor

Biografski TV film "Liz & Dick" fokusira se na jednu od najstrastvenijih, ali i najkaotičnijih holivudskih ljubavnih veza, onu legendarne Elizabeth Taylor i Richarda Burtona. Dvije glumačke legende svoju su aferu započele na setu filma "Cleopatra", nakon čega su se i vjenčali, pa razveli, pa ponovno u tajnosti vjenčali i onda još jednom, ali i zauvijek rastali.

lindsay lohan kao elizabeth taylor

U ulozi jedinstvene Elizabeth našla se Lindsay Lohan, koja je, prema riječima svojih kolega, usprkos vlastitom problematičnom životu, iznenađujuće dobro interpretirala veliku glumicu. Partner u filmu, u ulozi Burtona, joj je mladi glumac Grant Bowler, a režiju potpisuje Lloyd Kramer.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.