Strpljivo smo čekali da preboli neuspjeh albuma Rudebox, porazgovara s vanzemaljcima i odigra koliko god je potrebno nogometnih utakmica s vlastitim nogometnim klubom. I napokon smo dočekali. Robbie Williams se vraća, navodno, bolji nego ikad, a tvrdi da je reality ubio video-zvijezdu. Možda, ali pop princa nije sigurno

robbie_williamsS ovim albumom vidjet ćete starog Robbieja, novog Robbieja i Robbieja kojeg niti vi niti ja još nismo upoznali, obećao je Williams povodom izlaska svog novog albuma "Reality Killed the Video Star".

Datum izabran za predstavljanje dugo iščekivanog osmog nosača zvuka je 9. studeni, a pjesma koja će ga službeno najaviti zove se "Bodies" i kao prvi singl izlazi mjesec dana ranije.

Premda se u posljednje tri godine može nabrojati popriličan broj pop hitova koji će se zbog zaraznosti i melodičnosti još dugo motati po našim glavama, autoironičnost i prepoznatljiv Robbiejev glazbeni i scenski rukopis itekako su mnogima nedostajali.

Iako se o novom materijalu još uvijek ne zna puno, poznato je da je u posljednji trenutak ubačena pjesma posvećena Michaelu Jacksonu za koju je riječi napisao autor stihova mnogobrojnih James Bond tema, Don Black.

Za svoj povratak Williams je, osim na svojim glasnicama, radio i na svom imidžu koji je ovoga puta nešto ozbiljniji nego na prijašnjim albumima. Retro elegancija naglašena crnim odijelom na svježe fizički dotjeranom pjevaču, mnoge će ženske oči podsjetiti zašto su tako voljele gledati spotove ovog britanskog "lošeg dečka".

S izlaskom novog materijala polako se planira i svjetska turneja koja bi trebala krenuti početkom sljedeće godine. Još se ne zna hoće li Hrvatska biti jedna od zemalja na popisu, ali se već sada nagađa hoće li Robbie Williams uspjeti srušiti vlastiti rekord zabilježen u Guinnessovoj knjizi, prema kojem je prodao 1,6 milijuna ulaznica u samo jednom danu. Ma, koga briga za rekord, samo neka stigne i u naše krajeve. Želimo ga live!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.