Beverly Hills je sinoć bio domaćin najekskluzivnijeg događanja u gradu - Iansiranja nove marketinške kampanje Vogue Eyewear za proljeće-ljeto 2013. u kojoj se pojavljuje zanosna glumica svjetske slave Eva Mendes. Predstavljanje kampanje održano je na predivnom kalifornijskom imanju Simon House, čiji je očaravajući pogled na Los Angeles poslužio kao savršena kulisa ove glamurozne večeri

eva mendes vogue party LA

Domaćica zabave otvorene samo za probrane uzvanike i neprikosnovena zvijezda večeri bila je najnovija ambasadorica marke, prekrasna Eva Mendes. Pritom je ovo kraljevsko zdanje, nadahnuto bogatstvom boja iz kampanje, bilo pretvoreno u Evinu osobnu palaču, u kojoj su gosti prilikom upoznavanja najnovije kolekcije Vogue Eyewear, uživali u posebnim modnim doživljajima i VIP tretmanima tijekom cijele večeri.

eva mendes vogue party LA

eva mendes vogue party LA

Za glazbenu podlogu događanja pobrinula se modno osviještena njujorčanka Hannah Bronfman koja je u prošlih nekoliko godina, povezujući svoju ljubav prema glazbi i modi, strelovitom brzinom postala jedna od najpopularnijih DJ-eva modne scene. Povodom ove svečanosti Mariavittoria Di Siasi, direktorica marke Vogue Eyewear, izjavila je: "Lansiranje nove kampanje za Vogue Eyewear s Evom Mendes bio je najekskluzivniji i najglamurozniji događaj takve vrste u Los Angelesu, a prisutnost naše ambasadorice ga je definitivno učinila nezaboravnim."

Kampanja za proljeće-ljeto 2013. s Evom Mendes u glavnoj ulozi donosi šest fotografija u jarkim bojama, a njihov je autor proslavljeni modni fotograf Mario Testino. Poigravajući se živopisnim nijansama kolekcije naočala i njihovom snažnom osobnošću, kampanja je istodobno usvojila i božanstveni šarm talentirane glumice, što joj daje poseban pečat.

eva mendes vogue party LA

Kao novo lice marke Vogue Eyewear, Eva je naslijedila modne ikone kao što su Kate Moss i Gisele Bundchen. Evu Mendes smo nedavno mogli gledati u hvaljenoj znanstveno-fantastičnoj drami "Sveti motori" (Holy Motors), a uskoro ćemo je moći vidjeti u kriminalističkoj drami "The Plaoe Beyond the Pines", Dereka Cianfrancea, gdje se pojavljuje zajedno s Ryanom Goslingom te Bradleyem Cooperom.

Dodatne informacije dostupne su na:

vogue-eyewear.com 
facebook.com/Vogue.Eyewear
twitter.comlVogueEyewear

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.