U Ljubljani je australski brand Instraceuticals, sinonim za hiperbarične infuzije kisika organizirao predstavljanje svojih noviteta. Intraceuticals je danas beauty kult kojega slijede mnoge holivudske zvijezde A – liste poput Madonne, Eve Longorie, Naomi Cambell, Victorie Beckham, Kim Kardashian, Katy Perry, Fergie, Justin Timberlakea, Gwyneth Paltrow... Od sada Instraceuticalsu vjeruje i Severina koja je na predstavljanje stigla u klasičnoj maloj crnoj haljini

severina, instraceuticals, ljubljana

Prezentacijom svojih noviteta Instraceuticals, zaštitni brand besprijekorno njegovanih holivudskih lica, napokon je najavio dugoiščekivani dolazak na hrvatsko tržište. Shodno tome, upravo je i Severina, najveća zvijezda regije, među prvima isprobala čudotvoran učinak tretmana i pripadajuće Instraceuticals preparativne kozmetike.

Zaštitno lice Intraceuticalsa godinama je bila Madonna, koja se od aparata i komplementarnih preparata ne odvaja i smatra ih glavnim oružjem protiv starenja. Nosi ga svuda sa sobom tako da su nebrojeno puta paparazzi uslikali njezina tjelohranitelja kako kao obaveznu prtljagu nosi upravo aparat Intraceuticals.

Intraceuticals facial infuzija je neinvazivna metoda, veoma ugodna i relaksirajuća uz trenutan i dugoročan efekt, pa je to definitivno razlog što je omiljena među poznatim licima koji se prije snimanja filma na setu ili odlaska na crvene tepihe podvrgavaju ovom tretmanu kako bi im koža lica izgledala blistavo i zategnuto. Jedan od mnogobrojnih setova prilikom snimanja filma gdje su glumci koristili Intraceuticals bio je i filmski hit Sex and the City.

Na prezentaciju u Ljubljani, Severina je stigla u jednostavnom izdanju, pokazavši još jednom kako je mala crna haljina, uz klasične salonke i crnu clutch torbicu, najbolji odabir koji utjelovljuje bezgraničnu eleganciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.