Nakon 7 godina studijske stanke Justin Timberlake je napokon izdao novi album - "The 20/20 Experience". Iako je slavni Justin daleko napredovao od svojih početaka u boy bendu N' Sync, postao uspješan glumac i biznismen, njegovi studijski albumi uvijek nose isti, pomalo dosadnjikavi zvuk - Timberlakov falset, garniran dobrom produkcijom

justin timberlake

Najavni singl „Suit & Tie feat Jay Z" oborio je rekorde američkog airplaya koji su Justina doveli na 15 mjesto Billbordovih radijskih Top 40! Izvršni producent ovog, baš kao i prvih dvaju albuma je sam Timberlake. Za fotografije na CD-u zaslužan je Tom Munro, čiji je book bogat licima iz mode i showbusinessa.

Video za drugi, aktualni singl „Mirrors" koji je režirala Floria Sigismondi (zaslužna i za posljednji odličan spot Davida Bowiea "The Stars (Are Out Tonight)", posvetio je djedu i baki.

justin timberlake

justin timberlake

Na promociji albuma u Los Angelesu, Timberlake je komentirao nagađanja da će do kraja godine objaviti još jedan album: „Moram pojasniti medijska nagađanja. Priča kako je ovo samo prvi dio je istinita. Postoji i drugi dio, ali vam neću reći kada ću ga objaviti".

Njegova zadnja dva albuma „Future Sex/Love Sounds" i „Justified" postigli su zajedno 7 platinastih ploča samo u Americi i prodani su u više od 16 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Novi album "The 20/20 Experience" donosi 10 lakih hitova otpjevanih u tipičnom Timberlakeovom falsetu, koji je daleko dosadniji od vokala njegovog najvećeg uzora Michaela Jacksona, ali je zato upakiran u doista vrhunsku produkciju. Svakako, Timberlake je izvanredan plesač, odličan showman, moćan biznismen i talentiran glumac, pa, iako mu vokalne sposobnosti nisu najjača strana, uvijek uspije oko svojih albuma napraviti veliku pompu. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.