Tatum Channing jedan je od trenutno najtraženijih mladih holivudskih glumaca, čija čak tri filma trenutno igraju u domaćim kinima. Njegovo djetinjstvo pomalo je sličilo avanturističkom odrastanju Huckelberryja Fina. Igrajući se sa zmijama i krokodilima uz rijeku Mississippi, nije ni slutio da će se želja za karijerom igrača američkog nogometa izgubiti na putu prema Hollywoodu

tatum channingNajnoviji uzdanik vrućih mladih holivudskih glumaca nekadašnji je model Tatum Channing. Posljednji film u kojem smo svjedočili njegovom čarobnom dječačkom osmijehu su "Gangsteri", gdje je glumio državnog neprijatelja sasvim prigodnog imena - Preety Boy Floyda.

Ženske hipnotičke poglede usmjerene prema zvijezdi filma, Johnnyju Deppu, uspio je omesti i na sebe privući taj mladi američki glumac o kojem se sve više čita i govori kako u filmskim, tako i u ženskim kuloarima.

Osmijeh i savršeno oblikovano tijelo, nenametljiv i dobroćudan karakter uvijek pale, a upravo su to osobine koje su 29 godina starog Channinga dovele na ljestvicu sve poželjnijih filmskih glumaca.

Ne bi li višak energije u tinejdžerskim danima potrošio što konstruktivnije, roditelji Tatuma Channinga uključili su ga u najrazličitije sportske aktivnosti što je danas itekako vidljivo na atletski oblikovanom tijelu. No, niti stipendija za američki nogomet nije ga uspjela uvjeriti kako je njegovo profesionalno mjesto ispod stadionskih reflektora.

Umjesto toga odlučio se za svjetla kamera i fleševe fotoaparata, a prvi angažman, iako maleni, bio je izvrstan ulaz u željeni svijet showbiza.

Naime, Tatum je svoju prvu plaću od 400 dolara zaradio sudjelovavši u spotu Rickyja Martina "She Bangs". U toj vrućoj glazbenoj fantaziji primjetili su ga i modni skauti te angažirali za reklamne kampanje brendova poput Dolce & Gabbana te Emporio Armani.

Svoju glumačku karijeru Tatum je započeo u popularnoj seriji "CSI: Miami", a na filmsko platno dolazi godinu dana kasnije u drami "Coach Carter" gdje je glumio sa sjanim Samauel L. Jacksonom.

Najveću popularnost među ženskim dijelom populacije ipak je ostvario plesnim filmskim hitom "Step Up" gdje je glumio buntovnog hip-hop plesača. Ovaj film i za samog Tatuma ima posebno mjesto u njegovom srcu, jer je na snimanju upoznao glumicu i svoju sadašnju suprugu, Jennu Dewan.

Do sljedećeg filma Tatuma Channinga nećemo morati dugo čekati, jer je već stigao u domaća kina kao junak u borbi protiv terorizma u akcijskom trileru "G. I. Joe: Kobrin uzlet", te u nabrijanom akciću "Ulične borbe". Uopće ne sumnjamo da će nakon svih ovih filmova broj obožavateljica samozatajnog mladog ljepotana uzletiti izrazito visoko.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.