Iako zbog gubitka prtljage nije mogla odjenuti kreaciju Borisa Pavlina u koju se zaljubila na prvi pogled, Chivas se pobrinuo da Leona Paraminski zasja na crvenom tepihu Cannes Film Festivala u čarobnoj crvenoj haljini

leona paraminski, cannes

Vatreno crvena haljina Claudine Ivari savršeno joj je pristajala dok je koračala crvenim tepihom u Giuseppe Zanotti cipelama, a styling je upotpunila Swarovski clutch torbicom i Poggi nakitom. Leona se tako savršeno uklopila u glamur Canneskog filmskog festivala i zasjala uz bok brojnim holivudskim zvijezdama koje su posjetile festival - Eva Longoria, Jennifer Lawrence, Emma Watson, Leonardo DiCaprio, Sofija Coppola, Tobey Maguire, Juliane Moore,Carey Mulligan te članovi žirija Steven Spielberg i Nicole Kidman.

leona paraminski, cannes

„Jako mi je žao što nisam mogla odjenuti Borisovu haljinu, radovala sam se što ću baš nju nositi na crvenom tepihu jer sam velika obožavateljica njegovih kreacija. Iako je moja prtljaga i savršena haljina zapela u zračnoj luci, divni ljudi iz Chivasa u tren oka su mi pomogli i pronašli novu toaletu za crveni tepih. Naravno, ipak se nadam brzom povratku prtljage i Borisove haljine koju ću odjenuti nekom drugom, jednako glamuroznom, prilikom." dodala je Leona.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.