Prelijepa Barbara oduševila je elegantnim stylingom koji je upotpunila raskošnim FREYWILLE nakitom iz kolekcije Hommage a Hundertwasser te u potpunosti osvojila Austrijance svojim šarmom i profesionalnošću

barbara kolar, freywille

Barbara Kolar odlično se snašla u ulozi voditeljice niza zanimljivih događanja na glavnom Zagrebačkom trgu koje je organizirala Republika Austrija kako bi među prvima zaželjela Hrvatskoj dobrodošlicu u EU. Na dvodnevnom austrijsko-hrvatskom eventu Zagrepčane i njihove goste uz Barbaru su zabavljali i koruška folklorna skupina „Schuhplattleri", pijanist Matija Dedić te poznati hrvatski plesači Damir Horvatinčić i Petra Jeričević.

Bečka kompanija FREYWILLE svjetski poznata po svojem raskošnom umjetničkom nakitu, pridružila se kao ponosni partner organizaciji ovih lijepih događanja. Svi posjetitelji FREYWILLE butika u Preradovićevoj 2 imali su priliku isprobati jedinstveni luksuzni užitak – razgledati prelijepi nakit i degustirati ukusne tradicionalne bečke slastice koje je za tu prigodu ekskluzivno pripremila bečka kavana AIDA.

Među mnogim poznatim gostima dvodnevnog eventa našli su se predsjednik Austrijske gospodarske komore dr. Christoph Leitl, direktor Austrijskog ureda za trgovinske odnose mr. Roman Rauch, veleposlanica Republike Austrije u Hrvatskoj mr. Andrea Ikić-Böhm, pomoćnica ministra gospodarstva za energetiku, rudarstvo i industrijsku politiku Jelena Zrinski Berger i predsjednik HGK Nadan Vidošević.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.