Poznata hrvatska glumica Jelena Perčin u Falkensteiner Hotel & Spa Iaderi, jednom od najluksuznijih mjesta za odmor u Hrvatskoj, zablistala je u predivnim svilenim kaftanima CROATA. Prelijepa glumica zaštitno je lice kampanje za CROATA kolekciju kaftana ljeto 2013. - prozračnim i elegantnim, savršenima za glamurozne koktel zabave. U kaftanima CROATA svaka žena zasigurno će biti zamijećena ovog ljeta

jelena perčin, croata

Croata kaftanima, koje je odjenula predivna Jelena, dominiraju uzorci egzotičnih orhideja te cvjetni uzorci koji su se sljubili s prepoznatljivom glagoljicom i narodnim motivima. Kaftani su izrađeni od najfinijih svilenih vlakana, a kombinacijom jakih i nježnih tonova i atraktivnih motiva Croata kaftani ističu žensku senzualnost, eleganciju i ženstvenost.

Jelena Perčin se, snimajući editorijal, potpuno prepustila fotografskom oku naše poznate fotografkinje Mare Bratoš, ujedno i svoje dobre prijateljice, te uživala u dobrom društvu.

jelena perčin, croata

„Obožavam svilu, a kaftani su predivni. Moderni su i elegantni, a posebno mi se sviđaju oni s cvjetnim uzorcima. Ljeti najviše volim odjenuti nešto lagano i drugačije, nešto što mogu odjenuti u različitim situacijama i za različite prigode. Baš zato što su tako posebni rado biram svilani kaftan u kojem mogu bez imalo razmišljanja produžiti na neku zabavu, piće ili koktel zabavu i biti elegantna", rekla je Jelena Perčin.

jelena perčin, croata

Novi atraktivni kaftani iz luksuzne linije CROATA Brijuni dostupni su u CROATA salonima u Zagrebu (Oktogon), Splitu (Peristil) i Dubrovniku po cijeni od 3.000 do 3.500 Kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.