Sve obožavatelje Robbiea Williamsa večeras očekuje odličan spektakl! Robbie je prvi puta u Hrvatskoj i  stadion Maksimir je spreman za najveći ljetni koncert. Svi vi koji niste na vrijeme kupili kartu, još stignete jer karata još ima. Vrata stadiona se otvaraju u 16 sati. Atmosferu će zagrijavati hrvatski DJ Filip Jelaš s početkom u 18 sati. Popularni mladi pjevač Olly Murs će sa svojim nastupom početi u 19:30, a Robbie Williams na pozornicu će izaći u 21 sat.

robbie williams

Ulaznica za koncert  još ima. Dostupne na svim Eventimovim prodajnim mjestima te u ovlaštenim VIP centrima diljem Hrvatske. Danas je od 9 sati otvorena i blagajna na maksimirskom stadionu.

Na dan održavanja koncerta, svim posjetiocima će, uz predočenje ulaznice za koncert, biti omogućeno besplatno korištenje javnog gradskog prijevoza ZET-a na svim linijama. 

Svim posjetiocima se savjetuje korištenje javnog prijevoza, također savjetuje se da na stadion Maksimir dođu na vrijeme kako bi se izbjegle velike gužve pri samom ulazu na stadion. 

Robbie Williams još nikada nije bio u Hrvatskoj, no čuo je da nam zemlja zaista lijepa, a i drugi izvođači su mu lijepo pričali o Hrvatskoj. Izjavio je kako jedva čeka da održi koncert u Zagrebu te provjeri jesu li Hrvati zaista tako dobra publika.

Robbie očekuje puno emocija i energije. Također, obećaje kako će uzvratiti istom količinom emocija i energije zajedno s ogromnom količinom ljubavi i zabave. Od kad je počela turneja Robbie, se osjeća odlično te će i u Zagrebu prirediti prvoklasni nastup.

robbie williams

Cijene ulaznica:  

LOŽA - 999 kn
FAN PIT – 629 kn
SJEDENJE 1 (Zapad dolje) – 459 kn
SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) – 379 kn
STAJANJE -  329 kn
SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok)– 279 kn
SJEDENJE 4 (Sjever gore) – 199 kn – RASPRODANO!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.