Severina je sinoć na Remingtonovom partyju izgledala odlično u vrlo jednostavnoj crno-bijeloj kombinaciji - crni čipkasti trendi top kombinirala je s uskim bijelim hlačama te sve začinila dodirom crvene na noktima

severina remington

„Počašćena sam što sam odabrana za zaštitno lice Remingtonovih novih linija proizvoda SILK i i-Light Pro Face & Body. Riječ je o najmodernijim proizvodima za uljepšavanje kose i tijela i zadnjim novitetima na tržištu. Linija SILK za oblikovanje kose omogućava mi da se lako i brzo transformiram iz jedne uloge u drugu, što je u mom poslu vrlo važno. i-Light Pro Face & Body pravo je otkriće! Osim što mi štedi vrijeme, depilacija nikad nije bila jednostavnija i bezbolnija, a jednako učinkovita kao u kozmetičkim salonima. Rezultati su više nego oduševljavajući!", rekla je ovom prilikom Severina.

Profesionalni asortiman najnovije Silk linije sadrži proteine svile u sloju keramike što omogućuje postizanje profesionalnih frizura, od sjajnih uvojaka do glatkih ravnih pramenova, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Silk uređaj za ravnanje kose posjeduje digitalni displej s prikazom najbolje temperature za određeni tip kose od 150 – 235C, lagano klizi i prilikom oblikovanja kosu ne oštećuju već joj daje njegovan, sjajan i prirodan izgled. Silk za valovitu kosu eliptičnim oblikom cijevi te slojem svile i keramike lako i jednostavno stvara glatku valovitu kose bez stršećih vlasi. Silk za uvijanje kose zahvaljujući konusnom obliku formira svilenkasto glatke kovrče, a sušilo za kosu visokih performansi i profesionalne kvalitete omogućuje brzo i učinkovito sušenje s generatorom iona i rešetkom od keramike i svile.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.