Jedna od najvećih zvijezda današnjice, Beyoncé, sinoć je ugodno iznenadila javnost nenajavljenom objavom novog, petog studijskog albuma jednostavno nazvanog - "Beyoncé" (Parkwood Entertainment/Columbia Records/Menart). Album je za sada dostupan samo u digitalnom obliku i na iTunes servisu, a do kraja godine će biti dostupan i u fizičkom obliku

beyonce

Album je spoj novih 14 pjesama i 17 video materijala nastalih diljem svijeta: u Houstonu, New Yorku, Parizu, Sydneyu i Rio de Janeiru: "Ja vidim glazbu...To je više od onoga što samo čujem. Kada se povežem s nečim, odmah imam vizualizaciju ili seriju slika koje su povezane s osjećajima, uspomenom na djetinjstvo, mislima o životu, mojiam snovima ili fantazijama. I sve je to povezano s glazbom..." – objašnjava Beyoncé nastanak vizualnog albuma. Albumom se, kaže, želi još više približiti još direktnije obožavateljima, bez filtera: "Osjećala sam da ne želim da itko kaže kada će moj album biti objavljen. Željela sam da iziđe onda kada je spreman i dođe mojim obožavateljima od od mene.", rekla je slavna pjevačica.

beyonce

A da album bude što bolji, pjevačica je oko sebe okupila probranu ekipu: JAY Z, Timbaland, Justin Timberlake, Pharrell Williams, Drake, The Dream, Sia, Ryan Tedder, Miguel, Frank Ocean, Hit Boy, Ammo, Boots, Detail, Jake Nava, Hype Williams, Terry Richardson, Melina Matsoukas, Jonas Åkerlund, Ricky Saiz, Pierre Debusschere, @lilinternet, Noah "40" Shebib, Francesco Carrozzini, Caroline Polachek,  Ed Burke, Bill Kirstein i Todd Tourso.

Pogledajte teaser za pjesmu "Drunk In Love":

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.