L'Oréal Professionnel s ponosnom predstavlja Kirsten Dunst, nagrađivanu glumicu, dobitnicu nagrade za najbolju žensku ulogu na 2011. Cannes Film Festivalu za svoju nevjerojatnu izvedbu u "Melancholiji" Larsa von Triera, glumicu koja glumi glavnu žensku ulogu u novom trileru The Two Faces of January Hosseina Aminija, koji u kina stiže 2014, kao prvu L'Oréal Professionnel glasnogovornicu koja će utjeloviti nadolazeća strateška lansiranja Wild Stylers iz Tecni.Art, Beach Waves i Absolut Repair Lipidium

kirsten dunst za loreal professionnel

Rođena u New Jerseyu, SAD, ali njemačkog porijekla, Kirsten Dunst ima prirodnu ljepotu i jedinstven duh. Ona je jedna od najtalentiranijih mladih američkih glumica svoje generacije i savršeno utjelovljuje vrijednosti L'Oréal Professionnela. Njezina strast za modom i trendovima znači da se stalno igra sa svojim stilom. Kada se sprema za novu ulogu, Kirsten Dunst uvijek spremno radikalno mijenja svoju boju kose od crvenih tonova do sjajnih blond nijansi, od blagog sofisticiranog do divljeg, neukrotivog stila.

Filmografija Kirsten Dunst uključuje preko 50 filmova što je čini jednom od najproduktivnijih glumica u posljednja dva desetljeća. Znatiželjna o onome što život nudi, Kirsten je izrazito temeljita zbog čega se uloge koje bira kreću od velikih produkcija u kinima do nezavisnih filmova koji ruše barijere.

Kirsten Dunst započela je svoju karijeru u ranoj dobi nominacijom za Golden Globe za ulogu  u filmu "Intervju s vampirom", u kojem je glumila dijete vampiricu Claudiju, lica kao u lutkice, koja osvaja već dugo mrtvo srce lika kojeg glumi Brad Pitt. Njena izvedba u trilogiji Spider Man u kojoj glumi lik Mary Jane Watson, jedna je od najuspješnijih prekretnica njene karijere koja joj je donijela izrazito pozitivne kritike. Mnogi kritičari hvale njenu sposobnost transformacije u lik s kojim je postigla stvarnu i rijetko viđenu vezu s partnerom na platnu, Tobeyjem Maguireom.

Kao muza Sofije Coppole, Dunst je 2000. odigrala Mariju Antoinetteu, u istoimenoj šarmantnoj teatralnoj drami, u kojoj je njena stilska izvedba dodatno pogurala njenu karijeru. Dunst se istaknula te je iznimno hvaljena za ulogu depresivne žene u "Melancholiji" Larsa von Triera, u ulozi kakva još nije viđena. Film je doživio pozitivne kritike i Dunst je dodijeljena nagrada za najbolju glumicu na 2011. Cannes Film Festivalu.

kirsten dunst za loreal professionnel

U 2014. izlazi najnoviji triler Hossein Aminia, The Two Faces of January, u kojem glume i Viggo Mortensen i Oscar Isaac. U siječnju će Kirsten Dunst započeti snimanje na novom SF filmu Jeffa Nicholsona, Midnight Special, u kojem glumi glavnu ulogu s partnerima Joelom Edgertonom i Michaelom Shannonom.

"Osjećam povezanost s L'Oréal Professionnel-om. Brand je izrazito povezan s modom te cijenim njegovu predanost inovacijama, stalnim stvaranjem novih profesionalnih usluga i proizvoda s kojima se postižu trendi stilovi. L'Oréal Professionnel omogućava frizerima da transformiraju i otkriju ljepotu u svakoj ženi na svijetu. Zbog toga sam jako ponosna što sam dio ovog divnog projekta." kaže Kirsten Dunst.

"Kirsten Dunst posjeduje bezvremensku ljepotu i moderna je žena izrazito povezana s modom. Ima snažnu osobnost i radi vlastite izbore. Njena izrazita profesionalnost i posvećenost izvrsnosti čine Kirsten jednom od najtalentiranijih glumica koju sam ikada susrela. Posjeduje savršene atribute za utjelovljenje novih vrijednosti L'Oréal Professionnela." kaže Anne-Laure Lecerf, međunarodna izvršna direktorica L'Oréal Professionnela.

KIRSTEN DUNST ZA L'ORÉAL PROFESSIONNEL

Kirsten Dunst bit će lice triju ključnih lansiranja u 2014., koja će biti otkrivena ekskluzivno u L'Oréal Professionnel salonima:

Wild Stylers iz Tecni.ART: profesionalna linija za styling kose kojom se stvaraju rock, grunge lookovi, sexy razbarušeni stil koji se mogao vidjeti na modnim pistama nedavno održanih tjedana mode. U L'Oréal Professionnel salonima od travnja 2014.

Beach Waves: dosad neviđena usluga teksturizacije kose u salonima kojom se postiže svježi izgled „kao s plaže" koji traje do 8 tjedana. Ovaj look je must-have stil za novu sezonu proljeće/ljeto 2014. U L'Oréal Professionnel salonima od svibnja 2014.

Absolut Repair Lipidium: napredni protokol inspiriran tretmanima kose iz Brazila koji 100% obnavljanja oštećenu kosu u samo jednoj salonskoj usluzi. U L'Oréal Professionnel salonima od lipnja 2014.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.