Severinina publika se očito zaželjela njenih novih pjesama jer u prvih 24 sata od premijernog objavljivanja na YouTube-u, pjesma 'Alcatraz' obara rekorde slušanosti u cijeloj regiji

severina, alcatraz, narodni radio

S obzirom da se već bliži brojci od 400 tisuća pregleda, 'Alcatraz' je opravdao očekivanja publike, što potvrđuju i komentari na Severininoj Facebook stranici, na koje se i ona osvrnula. ''Ujutro kad sam se probudila i vidjela koliko ljudi vole pjesmu, srce mi je bilo puno radosti. To je za mene veliki uspjeh. Hvala vam!'' - stoji na stranici. Sudeći po svemu, 'Alcatraz' je dobra najava novog albuma, kojeg je Severina, jučerašnjim gostovanjem u emisiji Dalibora Petka na Narodnom radiju, najavila za kraj godine.

severina, alcatraz, narodni radio

severina, alcatraz, narodni radio

Severina je na Narodni radio stigla u širokim hlačama boje ružičastog pudera te baroknoj košulji u nijansama slonovače. Make-up je bio svjež i proljetan, a kosa zalizana u niski rep. S obzirom da se oporavlja od kirurške intervencije na nozi, Severina se još za sada ne odvaja od svojih štaka sa svjetlucavim kristalima. Kako vam se sviđa ovaj Severinin look?

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.