U zagrebačkom Centru Cvjetni otvoren je prvi hrvatski Marc O'Polo premium brand Store za žene. Brojne zvijezde požurile su na VIP otvorenje kako bi za sebe odabrale ponešto iz najnovije ženske kolekcije ovog svjetski poznatog premium brenda za aktualnu sezonu proljeće/ljeto, a među njima i Marijana Batinić, koja je za ovu priliku odabrala jako cool kombinaciju – klasičan baloner, maksi torbu, crne hlače i jednostavne salonke

marijana batinić, marc o'polo store, centar cvjetni

Marijana Batinić, Petar Ćiritović, Dino Bonačić, Asim Ugljen, dizajnerica interijera i voditeljica emisije InDizajn Mirjana Mikulec te zvijezda RTL – ove dramske serije 'Tajne' Monika Mihajlović i nezaobilazni modni kritičar Neven Ciganović bili su oduševljeni pričom iza nove kolekcije, koja je naime kreirana u suradnji s najpoznatijom francuskom ilustratoricom Garance Doré, koja je savršeno izvela i inspirirala cijelu žensku premium kolekciju pod nazivom „Smart Traveller". Ovogodišnju kolekciju karakterizira dizajn koji se može prilagoditi svakoj prigodi. Ni previše šik ni previše opuštena, ona je upravo savršena!

"Sretna sam što konačno u Hrvatskoj imamo ženski Marc O'Polo. Na svojim putovanjima često si priuštim neki njihov komad pa mi je drago da će si sada sve Zagrepčanke moći u svom gradu priuštiti nešto iz njihove najnovije linije!", rekla je voditeljica Marijana Batinić.

Osim predstavljanja najnovije modne linije Marc O'Polo za žene koja je inspirirana sloganom „Follow Your Nature", gosti ovog događanja mogli su uživati i u vrhunskim delicijama od probranih organskih sastojaka restauranta Zrno koji inače svoje osoblje odijeva isključivo u Marc O'Polo odjeću, kako bi naglasili i pozdravili upotrebu samo najkvalitetnijih organskih materijala od kojih je i nastala ova modna linija.

Nastojanje Marc O'Polo-a da promovira organske materijale prepoznale su i svjetske zvijezde, oskarovac Jeff Bridges i glumica Amber Valleta, koji njihova ovogodišnja zaštitna lica.

marijana batinić, neven ciganovic, monika mihajlovic, marc o'polo store, centar cvjetni

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.