Kada već ne možemo imati zgodnog Patricka Dempseyja (ili njegovog neodoljivog lika Dr. McDreamyja kojeg igra u "Uvodu u anatomiju") glavom i bradom, onda barem možemo uživati u njegovom finom mirisu, ulovljenom u note parfema "Unscripted". Idealno za sanjarenje

patrick dempsey za avonAvonov novi miris „Unscripted" čije je zaštitno lice Patrick Dempsey, bit će putem Avonovog kataloga (kampanja 14), dostupan u Hrvatskoj od početka listopada ove godine.

Nagrađivani glumac svima poznat po ulozi neodoljivog dr. Dereka „McDreamyja" Sheperda u popularnoj američkoj seriji „Uvod u anatomiju" sudjelovao je u svim komponentama izrade parfema - bio je uključen u koncept, mirisne note, ime i izradu ambalaže mirisa. To uopće ne čudi, s obzirom da je njegova supruga Jillian Dempsey, glavna Avonova vizažistica.

Slogan parfema „Slijedi svoju strast" slijedi Patrickovo uvjerenje kako bi svaki pojedinac trebao sam pisati scenarij svog života. "Unscripted" sadrži mirisnu drvenastu notu, koja izražava slobodu nesputane vožnje, sa svježim, aromatičnim kardamonom pojačanim smrvljenim zrnima crnog papra.

U srcu mirisa nalazi se senzualna mješavina smokve i lavande koje tvore bogatu, sofisticiranu teksturu. Donja nota donosi neobičan zaokret - pačuli, tople senzualne note vetivera i bogati mošus.

"Unscripted" ima jednostavnu, a opet karizmatičnu bočicu - oštre, klasične linije koje su istovremeno i moderne i muževne.

Patrick je jedan od najcjenjenijih, najtalentiranijih i najuspješnijih glumaca naše generacije i vrlo smo sretni što svojim kupcima možemo ponuditi tračak Patrickove strasti za životom kroz ovaj novi miris, istaknula je Claudia Poccia, Avonova globalna predsjednica za strateška udruživanja.

unscripted, patrick dempsey za avonSuradnja s Avonom u stvaranju mirisa Unscripted bila je za mene poput uzbudljivog putovanja. Rad na ovom mirisu od samog početka do kraja pružio mi je priliku za drugu vrstu kreativne uloge i zaista sam uživao. Voljeti ono što radiš i raditi to na svoj jedinstven način bit je Unscripted mirisa, zaključio je Patrick Dempsey.

Ako svom dragom poklonite Patrickov parfem, nećete požaliti, jer miris je vrlo seksi i priziva klasične, decentne, neagresivne muževne parfeme kakve nose fini džentlmeni.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.