Osim što redovito oduševljava svojim kazališnim i filmskim ulogama, nagrađivana glumica Nataša Janjić Lokas redovito plijeni pažnju javnosti i najzahtjevnijih modnih autoriteta i svojim odjevnim kombinacijama. U susret Dreft Fashion Weeku Zagreb Nataša je snimila editorijal u kojem je otkrila bez kojeg komada odjeće ne može zamisliti svoje modne kombinacije

nataša janjić lokas, dfwz 2014

U suradnji s Dreftom koji čuva boju i oblik odjeće, glavnim pokroviteljem DFWZ-a, Nataša je snimila modni editorijal. Ova poznata glumica otkriva nosi li radije haljine ili traperice, jednobojnu ili šarenu odjeću, dizajnerske ili high street brendove.

U čemu se najbolje osjećaš i kako biraš odjeću ovisno o prilici? 

- Volim se osjećati nesputano i kreativno. Ako je preda mnom miran dan odlično se osjećam u neobaveznom jeansu, ako je u pitanju posebni izazov – atmosferu pobjeđujem odjećom u bojama, a ako je u pitanju glam event biram elegantnije linije i ženstvene krojeve.

Kako čuvaš i njeguješ svoju odjeću?

- Kao i svakoj ženi, teško mi je riješiti se omiljenih krpica, dugo ostajem vezana za pojedine komade odjeće u ormaru pa mi je važno da su uvijek isti, da ne gube oblik ili boje s vremenom. Zato i koristim Dreft koji savršeno čuva odjeću.

nataša janjić lokas, dfwz 2014

Tvoj omiljeni IT-komad je...

- Često naginjem kombinacijama sa sivim T-shirtom iz predstave „Adio kauboju" uz kojeg me vežu jako lijepe uspomene. Sam pogled na taj IT-komad vraća me u rodni Split, podsjeća na divne suradnike, moju ulogu Ruzinave i ljetni festival te godine, vrijednost koju on ima jednostavno nema cijenu. Ne postoji dresscode uz kojeg ga ne mogu iskombinirati.

Haljine ili traperice?

- Haljina je uvijek moj favorit.

Jednobojna ili šarena odjeća?

- Volim boje. Šareno!

Hrvatska ili inozemna dizajnerska imena?

- Podupirem, jako volim i često nosim upravo hrvatske dizajnere.

nataša janjić lokas, dfwz 2014


Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.