Joss Stone, pjevačica senzualnog glasa, prave soul duše i veselog hipi karaktera, objavljuje novi album. Naslov nosača zvuka glasi "Colour Me Free" i u Hrvatskoj ga možemo očekivati 2. studenog

joss stoneBritanska soul pjevačica Joss Stone objavit će novi album nazvan ''Colour Me Free'' 20. listopada. Nakon Sjedinjenih Američkih Država, 2. studenog album kojeg najavljuje singl "Free Me" izlazi i u ostatku svijeta.

Album je sniman u Mama Stone's koncertnoj dvorani u Wellingtonu koji je u vlasništvu njezine majke. Uz Jonathana Shortena i Conner Reevesa s kojima je radila i na platinastom ''Mind, Body & Soul'' albumu, koprodukciju potpisuje i sama Joss Stone.

Album je vrlo sirov, nastao je  kroz jam-session mene i grupe glazbenika i autora. Bez diktiranja i pritisaka. Bio je to prirodni proces u kojem je svakom od glazbenika dana sloboda da stvori vlastiti zvuk. To je iskren i točan prikaz mene kao umjetnika i osobe kakva sam sada. Zaista sam ponosna na album i uzbuđena što će ga ljudi imati priliku čuti, rekla je 22-godišnja kantautorica.

Ovaj eklektičan mix popa, soula, R&B-ja, funka, hip hopa i gospela nudi i gostovanja brojnih glazbenika, između ostalih i Jeff Becka i Sheile E. na ''Parallel Lines'', Raphael Saadiqua (producenta ''Introducing Joss Stone'' albuma) na ''Big Ole Game'', repera Nasa u ''Govermentalist'', te saksofonista Davida Sanborna u ''I Believe In To My Soul''.

Joss Stone je prodala preko 8 milijuna albuma do sada, a bila je i četiri puta nominirana za Grammy, te tri puta za Britt Awards.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.