Dašak luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu sinoć su doživjeli brojni uzvanici Chivas After Cannes Partyja u hotelu Esplanade, a posebna gošća partyja, Jelena Veljača, otkrila je svoje dojmove s crvenog tepiha iz Cannesa

chivas after cannes party Jelena Veljača i Leona Paraminski

Dio luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu sinoć su doživjeli brojni uzvanici na Chivas After Cannes Partyju u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Poznata hrvatska producentica i glumica Jelena Veljača nedavno je, kao Chivasova ambasadorica, i sama prošetala najpoznatijim crvenim tepihom i postala dio nezaboravnih Chivasovih zabava, a dojmove je podijelila s prijateljima i uzvanicima okupljenima na partyju.

„Moram priznati da sam uistinu uživala. Chivas je, kao partner Cannes film festivala, bio fantastičan domaćin. Od prvog do zadnjeg trenutka sve je bilo vrhunski organizirano, od priprema za premijeru filma Tommy Lee Jonesa, povodom koje sam imala čast prošetati i crvenim tepihom sa zvijezdama filma, do samog putovanja. Mislim da sam se dobro uklopila u ideju Chivasovog ambasadora: strast su mi i film i moda, pa je crveni tepih u Cannesu doista bio ostvarenje mog sna.", istaknula je Jelena Veljača dodavši kako se osjećala posebno i zbog prekrasne vintage haljine koju su posebno za tu priliku dizajnirali Robert Sever i Branko Basletić. „Zlatna haljina za Cannes me uistinu oduševila. Upravo sam se zbog nje osjećala još posebnije i nakratko pobjegla u zlatno doba Hollywooda."

chivas after cannes party

chivas after cannes party
   Ivana Kindl i Ervin Baučić

Osim Veljače, sjajno se osjećala i Leona Paraminski, koja je kao kao prošlogodišnja Chivasova ambasadorica imala čast voditi službeni dio programa. Tom se prilikom prekrasna glumica još jednom prisjetila svog „zvjezdanog" iskustva u Cannesu.

chivas after cannes party   Nikolina i Ivica Pucar

chivas after cannes party   Petra Dugandžić

chivas after cannes party   Marko Raspor i Zora Bjelousov

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.