Ljetni nastupi hrvatskih pjevačica počeli su u vrlo seksi izdanjima. Minulog su vikenda svoje obožavatelje razveselile Severina, Lana Jurčević i Jelena Rozga, i to u pravim vrućim ljetnim outfitima

jelena rozga

Jelena Rozga ovog se vikenda pobrinula za pravi spektakl na Facebooku. Svoj nastup najavila je pozirajući u ekstremno kratkoj i vrućoj haljini s potpisom etablirane hrvatske dizajnerice Martine Felje, čije kreacije nose (ili su nosile) i brone svjetske zvijezde. Haljina je 'zaradila' čak 25.000 lajkova i cijeli niz komentara vezanih uz njenu izazovnost. Prepuna samopoudanja, Rozga je i danas fanove počastila jednim zanimljivim, ali ipak malo umjerenijim izdanjem. Ovaj put odabrala je haljinu Diane Viljevac.  

severinaSeverina se iz Brazila vratila na Mediteran - u dva opako seksi izdanja, jednom crnom, a drugom šarenom potpuno je oduševila fanove na Facebooku.

lana jurčević

Ovog je vikenda u Ljubljani lana jurčević pozornicu dijelila sa Zdravkom Čolićem. U pratnji benda i plesačica, nastup pred oko 8.000 ljudi zasladila je izazovnim malim crnim kostimom na koji je ručno ušiveno preko 300 kristala.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.