Studio Marcela snimio je ljetni editorijal, a u ulozi atraktivnih morskih sirena našle su se glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Lidija Bačić, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, jedna od najljepših Hrvatica Nikolina Miletić te manekenka i studentica prava Marcela Pezo

sirene

Ova prekrasna morska priča Studija Marcela dočarava ljepotu morski sirena u koje još uvijek vjeruju u nogim kulturama svijeta. Ova mitska bića prvi put se spominju u grčkoj mitologiji. Podsjetimo, Homer ih spominje u trenutku kada je Odisej prolazio pored otoka sirena i morao je začepiti uši voskom svojim mornarima kako ne bi čuli njihov božanski glas koji neodoljivo privlači, opija i ubija. Kako vam se sviđaju hrvatske sirene procijenite u atraktivnim fotografijama.

Kako naše poznate sirene provode ovo ljeto pitali smo ih na snimanju editorijala:

sirene, ana begić

Ana Begić Tahiri ovo ljeto snima novu seriju koja će se od jeseni prikazivati na malim ekranima no slobodne trenutke provodi u Sabunikama pored Zadra gdje uživa na pješčanim plažama koje su kao stvorene za njezinu kćerkicu Lanu. Ljetne večeri provode u Zatonu.

sirene, lidija bačić

Pjevačica Lidija Bačić zadnjih nekoliko godina ljeto provodi radno. Puno nastupa i putuje. Privatno nema neke želje za putovanjima jer je posao svaki tjedan negdje drugdje vodi i to smatra ljepotom svog posla. Ovo ljeto je se može vidjeti najviše na našoj obali, također i u Sloveniji. Trenutno završava novu pjesmu radnog naslova "Adio amore" koju ću ispratiti spotom kao i sve dosadasnje pjesme. Krajem godine planira izdati svoj treći studijski album.

sirene, ivana delač đolo

Ivani Delač Đolo također je svako ljeto radno jer organizira modnu manifestaciju Riječke stepenice. Krajem srpnja je s obitelji bila na odmoru na srednjem Jadranu, a trenutno je zaposlena oko pripreme 8. Riječkih stepenica koje najavljuje za 29. kolovoz.

sirene

Jednoj od najljepših Hrvatica manekenki Nikolini Miletić ovo zanimljivo snimanje je posljednje u srpnju. Tjedan dana prije uživala je na Cresu, gdje ljetuje svake godine sa svojom obitelji. Sunce, sol, knjiga i briškula s roditeljima i bratom kaže je sve što joj je potrebno za divan odmor i punjenje baterija. Kolovoz je rezerviran za putovanja s društvom, a kraj kolovoza ponovno će joj biti radni.

FOTO: Martina Cvek
Frizure: Studio Marcela
Šminka: Ivana Purković
Kostimi: Ivana Jurić Design

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.